-Fileti dimljene skuše sa prilogom za dvoje
-Dve riblje čorbe
-Dva dezerta
-Restoran na Zemunskom keju
Nutricionisti preporučuju da ribu, koja važi za izuzetno zdravu namirnicu, jedemo najmanje dva puta nedeljno. Svojim nutritivnim sastavom ona zadovoljava potrebe svih uzrasta – za razliku od životinjskog, riblje meso je manje kalorično, izuzetno je bogato belančevinama, sadrži veoma malo ugljenih hidrata i masti, a lakše se i vari zbog manjeg sadržaja kolagena.
Zašto je riba toliko zdrava?
Riba je odličan izvor belančevina, vitamina, minerala i masnih kiselina, zbog čega je čest izbor sportista i osoba koji vode računa o ishrani. Obiluje kalijumom, natrijumom, kalcijumom, gvožđem, fosforom, magnezijumom, sumporom, manganom, cinkom, bromom, fluorom, kobaltom i bakrom, koji organizmu služe kao gradivne i zaštitne materije, a morska riba je i značajan izvor dragocenog joda.
-Štiti srce i krvne sudove.
-Održava zdravlje kostiju
-Prevenira rak
-Sprečava hiperaktivnost
-Čuva vid
-Održava moždane funkcije
Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!
Dunavska Priča
Adresa: Kej Oslobodjenja br.69, Zemun
Telefon: